Klien IT Systems

Centraal beheer voor de schoonmaakbranche

Kan jij hulp gebruiken met het centraal beheren van klantgegevens van jouw schoonmaakbedrijf? Een centraal toegankelijk systeem kan je enorm veel tijd en zorgen besparen. Klien-IT-Systems heeft een systeem ontwikkeld die volledig geïntegreerd is in het ERP-systeem. Je hebt daardoor geen extern pakket meer nodig.

De voordelen van centraal beheer

Omdat het centrale beheer van Klien-IT-Systems gemaakt is door en voor de schoonmaakbranche weten we precies waar jouw schoonmaakbedrijf tegenaan loopt en welke functionaliteiten belangrijk zijn. Dat brengt de volgende voordelen met zich mee:

Efficiënter communiceren

In het systeem van Klien-IT-Systems worden alle klantgegevens, zoals contactgegevens, schoonmaak voorkeuren, facturatie-informatie en planningen, op één plek opgeslagen. Dit maakt het gemakkelijk om snel de benodigde informatie te vinden, zonder te hoeven zoeken in verschillende documenten of systemen. Door de gegevens centraal op te slaan, voorkom je dat dezelfde klantgegevens meerdere keren worden ingevoerd, wat leidt tot inconsistenties en fouten. Met het systeem kunnen wijzigingen in klantgegevens eenvoudig worden doorgevoerd in het centrale systeem, waardoor iedereen in het bedrijf altijd over de meest actuele informatie beschikt.

Betere klantenservice

Met alle klantgegevens bij de hand, kun je klanten persoonlijker benaderen. Je kunt bijvoorbeeld rekening houden met hun specifieke wensen en voorkeuren bij het plannen van schoonmaakbeurten. Daarnaast kun je snel reageren op vragen van klanten, omdat je direct toegang hebt tot hun gegevens en geschiedenis. Zo kunnen klanten proactief geïnformeerd worden over bijvoorbeeld wijzigingen in de planning of speciale aanbiedingen, wat de klanttevredenheid verhoogt.

Schoonmaakdiensten verbeteren

Ons systeem kan worden gebruikt om feedback van klanten te verzamelen en te analyseren, wat kan helpen bij het verbeteren van de kwaliteit van de schoonmaakdiensten. Het systeem kan daarnaast worden gebruikt om bij te houden welke schoonmaakmiddelen en materialen nodig zijn voor elke klant, zodat schoonmakers altijd goed voorbereid zijn.

Ontdek de andere mogelijkheden van het ERP-systeem

Naast de boekhouding kan het ERP-systeem van Klien-IT-Systems nog veel meer voor jouw schoonmaakbedrijf betekenen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:
- Volledig geïntegreerd boekhoudsysteem- Compleet planningssysteem- Urenregistratie- Sleutel Management- Facturatie- Beheren van uw klanten- Mobiele App voor al uw medewerkers

Vraag een gratis demo aan

Wil je weten wat het ERP-systeem voor jouw bedrijf kan betekenen of heb je specifieke vragen?
Contacteer ons via info@klien-it-systems.nl of bel naar 076 – 520 80 43. Geïnteresseerd in onze oplossingen?
Vraag een vrijblijvende gratis demo aan!
Klien-IT-Systems
© Klien-IT-Systems BV
en_USEnglish
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram