Klien IT Systems

Het boekhoudsysteem voor de schoonmaakbranche

Kan jouw boekhouding wel een schoonmaak gebruiken? Een efficiënte boekhouding kan je enorm veel tijd en zorgen besparen. Klien-IT-Systems heeft een eigen boekhoudpakket dat volledig geïntegreerd is in het ERP-systeem. Je hebt daardoor geen extern pakket meer nodig.

De voordelen van ons boekhoudsysteem

Omdat het boekhoudsysteem van Klien-IT-Systems gemaakt is door en voor de schoonmaakbranche weten we precies waar jouw schoonmaakbedrijf tegenaan loopt en welke functionaliteiten belangrijk zijn. Dat brengt de volgende voordelen met zich mee:

Automatiseren

Handmatige invoer van facturen, offertes en de urenregistratie van schoonmakers kost veel tijd. Het boekhoudsysteem van Klien-IT-Systems kan deze taken overnemen. Zo kunnen facturen automatisch worden gegenereerd en verzonden, wat de betalingstermijnen verkort en de cashflow verbetert. Het systeem kan ook snel en eenvoudig rapporten genereren over inkomsten, uitgaven, winstgevendheid en andere belangrijke financiële gegevens.

Nauwkeurigheid

Handmatige invoer van gegevens is gevoelig voor fouten. Het geautomatiseerd boekhoudsysteem vermindert het risico op fouten aanzienlijk. Belastingen, btw en andere berekeningen worden automatisch uitgevoerd, waardoor het risico op rekenfouten wordt geëlimineerd.

Kosten besparen

Het geautomatiseerde boekhoudsysteem van Klien-IT-Systems. Kan de behoefte aan extra personeel voor de boekhouding verminderen. Het systeem zal namelijk veel tijd besparen. Daarnaast betekent een digitaal systeem minder kosten voor papier, inkt en opslag. Ten slotte helpt de nauwkeurige boekhouding boetes te late of onjuiste belastingaangiften te voorkomen.

Overzicht en inzicht

Het boekhoudsysteem van Klien-IT-Systems biedt een up-to-date inzicht in de financiële situatie van je schoonmaakbedrijf. Dit zorgt ervoor dat je altijd op basis van nauwkeurige en actuele gegevens beslissingen kan maken over prijzen, investeringen en andere zaken.

Ontdek de andere mogelijkheden van het ERP-systeem

Naast de boekhouding kan het ERP-systeem van Klien-IT-Systems nog veel meer voor jouw schoonmaakbedrijf betekenen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Vraag een gratis demo aan

Wil je weten wat het ERP-systeem voor jouw bedrijf kan betekenen of heb je specifieke vragen?
Contacteer ons via info@klien-it-systems.nl of bel naar 076 – 520 80 43. Geïnteresseerd in onze oplossingen?
Vraag een vrijblijvende gratis demo aan!
Klien-IT-Systems
© Klien-IT-Systems BV
es_ESEspañol
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram