Klien IT Systems

Software voor schoonmaakbedrijven

Bent u op zoek naar software voor uw schoonmaakbedrijf? Met de ERP software van Klien IT Systems behoudt u overzicht en waarborgt u kwaliteit en efficiëntie. 

Onze software is specifiek ontworpen voor de schoonmaakbranche en zorgt voor georganiseerd en efficiënt werken. Omdat alle bedrijfsprocessen zijn ondergebracht in één krachtig systeem, van boekhouding tot planning en alle afdelingen daartussenin, biedt de software van Klien IT Systems een totaaloplossing zodat u slechts 1 ERP-systeem nodig heeft. Graag maken we kennis zodat we kunnen laten zien hoe onze software er voor uw organisatie uit komt te zien.

De voordelen op een rij

Onze software voor schoonmaakbedrijven ondersteunt u in veel facetten. Met kennis en ervaring uit de schoonmaakbranche, weten we welke behoeften en wensen u heeft. Enkele voordelen die we u bieden:
 • Système de comptabilité entièrement intégré
  Onze software bevat een eigen boekhoudpakket dat naadloos is geïntegreerd in het systeem. Mocht u al werken met een boekhoudtool, dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken om een soepele overgang te garanderen.

 • Système de planning
  Met behulp van onze ERP software kunt u uw complete planning automatiseren. Het is eenvoudig voor uw medewerkers om de planning in te zien en verlof aan te vragen. En u behoudt eenvoudig het overzicht.
 • Système de pointage
  Onze software bevat een intelligent kloksysteem met tijdregistratie en locatiebepaling op basis van GPS. Collega's kunnen eenvoudig in- en uitklokken via een mobiele app. Bovendien biedt het systeem inzicht in het ziekteverzuim van werknemers, waardoor u gemakkelijk kunt bijhouden wie er afwezig is.
 • Facturation
  U heeft direct inzicht in al uw facturen en kunt betalingsherinneringen versturen. Bovendien kunt u het betaalgedrag van klanten analyseren en kunnen de facturen automatisch worden gegenereerd, waardoor u tijd en moeite bespaart.

Plan een kennismaking

Heeft u vragen over hoe onze software voor schoonmaakbedrijven bij uw organisatie past? Of heeft u opmerkingen of vragen tijdens het aanvragen van de gratis demo of tijdens het werken met ons systeem? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel ons via 0765208043 of stuur een e-mail naar info@klien-systems.nl om met ons in contact te komen.

Daarnaast hebben we een online helpdesk ingebouwd in ons systeem, met handige videotrainingen, informatie- en hulptekens met gedetailleerde uitleg en een instructieboek dat elk onderdeel van onze software uitgebreid beschrijft. We staan altijd klaar om u te ondersteunen bij het gebruik van onze software voor schoonmaakbedrijven en om uw vragen te beantwoorden.

Free demo
Planifier une introduction
Contact
Klien-IT-Systems
© Klien-IT-Systems BV
fr_FRFrançais
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram