Klien IT Systems

Klantbeheer voor de schoonmaakbranche

Kan jij hulp gebruiken met het beheren van klanten binnen jouw schoonmaakbedrijf? Een actueel klantbeheer systeem kan je enorm veel tijd en zorgen besparen. Klien-IT-Systems heeft een eigen klantbeheer systeem die volledig geïntegreerd is in ons ERP-systeem. Je hebt daardoor geen extern pakket meer nodig.

Eenvoudig klanten en relaties beheren

In de schoonmaakbranche is persoonlijk contact belangrijk. Iedere klant wil immers het gevoel hebben dat zij snel en persoonlijk te woord gestaan wordt. Maar met een groeiend aantal relaties is dit zeker een uitdaging. Het ERP-systeem van Klien-IT-Systems helpt je bij het beheren van jouw klanten en relaties, waardoor je altijd inzicht hebt in de specifieke wensen en de geschiedenis van de klant.

De voordelen van klantbeheer systeem

Omdat het klantbeheer systeem van Klien-IT-Systems gemaakt is door en voor de schoonmaakbranche weten we precies waar jouw schoonmaakbedrijf tegenaan loopt en welke functionaliteiten belangrijk zijn. Dat brengt de volgende voordelen met zich mee:

Hogere klanttevredenheid

Met alle klantinformatie bij de hand, kun je klanten persoonlijker benaderen. Je kunt bijvoorbeeld rekening houden met hun specifieke wensen en voorkeuren bij het plannen van schoonmaakbeurten. Daarnaast kun je snel reageren op vragen van klanten, omdat je direct toegang hebt tot hun gegevens en geschiedenis. Dit verbetert de klanttevredenheid.

Schoonmaakdiensten verbeteren

Het klantbeheer systeem van Klien-IT-Systems kan worden gebruikt om feedback van klanten te verzamelen en te analyseren, wat kan helpen bij het verbeteren van de kwaliteit van de schoonmaakdiensten.

Efficiënter werken

Alle klantgegevens, zoals contactgegevens, schoonmaak voorkeuren, facturatie-informatie en planningen, zijn op één plek opgeslagen. Dit maakt het gemakkelijk om snel de benodigde informatie te vinden, zonder te hoeven zoeken in verschillende documenten of systemen. Door de gegevens centraal in het klantbeheer systeem op te slaan, voorkom je dat dezelfde klantgegevens meerdere keren worden ingevoerd, wat leidt tot inconsistenties en fouten.

Ontdek de andere mogelijkheden van het ERP-systeem

Naast de boekhouding kan het ERP-systeem van Klien-IT-Systems nog veel meer voor jouw schoonmaakbedrijf betekenen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:
- Volledig geïntegreerd boekhoudsysteem- Compleet planningssysteem- Urenregistratie- Facturatie- Altijd toegankelijk en centraal- Beheren van uw klanten- Mobiele App voor al uw medewerkers

Vraag een gratis demo aan

Wil je weten wat het ERP-systeem voor jouw bedrijf kan betekenen of heb je specifieke vragen?
Contacteer ons via info@klien-it-systems.nl of bel naar 076 – 520 80 43. Geïnteresseerd in onze oplossingen?
Vraag een vrijblijvende gratis demo aan!
Klien-IT-Systems
© Klien-IT-Systems BV
it_ITItaliano
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram